UEFI Fall 2023 Developers Conference & Plugfest Schedule Monday, October 9



Event Badging and Registration: 4:00 – 6:00 pm

Tuesday, October 10

Time	Session in Ballroom	Testing Slot Times	Speakers
8:00 am	Event Check-in and	Setup time	
8:30 am	Breakfast		
9:00 am			
9:30 am			
10:00 am			
10:30 am			
11:00 am			
11:30 am	State of the UEFI Forum		Mark Doran (UEFI Forum)
12:00 pm	Lunch		
12:30 pm			
1:00 pm	Session #1: UEFI		Michael Kubacki (Microsoft)
	Ecosystem Investments		
	and Open-Source		
	Contributions [30 minutes]		
	Session #2: Using SPDM in		Vincent Zimmer (Intel) and
1:30 pm	UEFI for Device Attestation		Michael Kubacki (Microsoft)
2:00 pm	[45 minutes]		
2:30 pm	Session #3: Evolving the	Slot #1	Jeffrey Sutherland and
3:00 pm	Secure Boot Ecosystem [45 minutes]	Slot #2	Doug Flick (Microsoft)
3:30 pm	Session #4: Hardening the Core: Runtime Configurable UEFI Memory Protections [30 minutes]	Slot #3	Taylor Beebe (Microsoft)
4:00 pm		Slot #4	Speakers office hours
4:30 pm		Slot #5	(Ballroom)
5:00 pm		Slot #6	
5:30 pm		Slot #7	
6:00 pm			
6:30 pm			
7:00 pm			

Wednesday, October 11

Time	Session in Ballroom	Testing Slot Times	Speakers
8:00 am	Event Check-in and		
8:30 am	Breakfast		
9:00 am			
9:30 am		Slot #8	
10:00 am	Session #5: A Conversation on Bolstering UEFI Cybersecurity [30 minutes]	Slot #9	Dr. Jonathan Spring (CISA)
10:30 am	Session #6: UEFI Goes to Washington [45 minutes]	Slot #10	Tim Lewis (Insyde)
11:00 am		Slot #11	
11:30 am	Session #7: Call for Collaborative Action: CVSS V4.0 and Firmware Vulnerability Scoring [30 minutes]	Slot #12	Dick Wilkins (Phoenix)
12:00 pm	Lunch		
12:30 pm			
1:00 pm	Session #8: Vulnerability Management in the UEFI Firmware Supply Chain	Slot #13	Brian Mullen (AMI)
1:30 pm	[45 minutes]	Slot #14	
2:00 pm	Session #9: UEFI and ACPI in Arm System Architecture [30 minutes]	Slot #15	Dong Wei (Arm)
2:30 pm	Session #10: FdtBusDxe	Slot #16	Andrei Warkentin (Intel)
3:00 pm	or How to Embrace Modularity and Boot-Time Platform Device Configuration to Solve a Common Tiano Complaint [60 minutes]	Slot #17	
3:30 pm	Session #11: Key Management with TPM in UEFI Environment [30 minutes]		Felix Polyudov and Frederick Otumfuor (AMI)
4:00 pm			Speakers office hours
4:30 pm			(Ballroom)
5:00 pm			
5:30 pm			

6:00 pm	Offsite Evening Event:
6:30 pm	KingPins
7:00 pm	2725 SW Cedar Hills Blvd
7:30 pm	Beaverton, OR 97005
8:00 pm	(503) 646-1116
	<u>Visit Website</u>
8:30 pm	
9:00 pm	

Thursday, October 12

Time	Session in Ballroom	Testing Slot Times	Speakers
8:00 am	Event Check-in and		
8:30 am	Breakfast		
9:00 am		Slot #19	
9:30 am		Slot #20	
10:00 am	Session #12: Multi-ISA	Slot #21	Andrei Warkentin (Intel)
10:30 am	Firmware Driver	Slot #22	
	Compatibility – what's		
	the future?		
	[60 minutes]		
11:00 am	Session #13:	Slot #23	Mikolaj Lisik (Google)
	Extending EDK2		
	Functionalities to GNU-		
	EFI		
	[30 minutes]		
11:30 am	Session #14: Creating	Slot #24	Mikolaj Lisik (Google)
	an EDK2 with a ROM		
	Embedded EDK2		
	Application		
	[30 minutes]		
12:00 pm	Lunch		
12:30 pm			
1:00 pm	Session #15: Firmware	Slot #25	Vincent Zimmer (Intel)
	configuration – Past,		
	Present, and Future		
	[30 minutes]		
1:30 pm		Slot #26	Speakers office hours
2:00 pm		Slot #27	(Ballroom)
2:30 pm		Slot #28	
3:00 pm		Slot #29	
3:30 pm		Slot #30 (Last official	
		slot)	
4:00 pm			
4:30 pm			
5:00 pm			

Take Down / Optional Overflow Testing: 8:00 am - 12:00 pm